Hae
Johanna Tolppola

Mellevä Mutta Timmi

Tää vikko ollaankin sitten vaan levätty. Tänään pääsin onneks sentään jo töihin, mutta kuten aikaisemmin kirjoittelinkin niin seuraavan kerran meen salille vasta lauantaina. Tänään mulla ois ollut myös tanssia, mutta päätin nyt ottaa ihan rennosti siihen lauantaihin asti jotta varmasti paranen ja palaudun kunnolla. 

Koen, että oon saanut nyt myös jonkun sortin oivalluksen / ahaa-elämyksen. Toivottavasti tää tunne on myös kestävä eikä vain väliaikainen.. 🙂 Niin kuin mun monesta aikaisemmasta kirjoituksesta huomaa, niin rivien välistä kuin myös välillä ihan suoraankin sanottuna, mun suuri ahdistus näitä kropassa olevia nesteitä ja rasvoja kohtaan. Musta tuntuu että nyt rupeen pikku hiljaa jopa hyväksymään nämä.

Oon pitkää vaivannut mun mieltä sillä, että oon pähkäilly et miten nää rasvat musta saadaan pois ja onkohan tuolla alla yhtään lihaksia ja ompas noi kilpasiskot jo hyvässä kondiksessa jne.

En oo koskaan ollut hoikka niin tottakai se tuntuu käsittämättömältä, että syksyllä mun pitäs olla kilpakunnossa.  Nyt sitten näin useamman kisaajan (eri sarja tosin mutta silti) joka oli nyt offilla eli ei siis dietillä ja nekin näytti vähän isommalta mutta hyvällä tavalla. Kaikissa näky selvästi, että he ovat todella urheilullisia ja timmejä sekä että heillä on todella paljon lihasta. Mä just yhdelle kaverille sanoin että tommosen kropan mä haluun, ku tyttö oli vähän mellevä mutta silti pirun timmi ja lihaksikas! Sitten näin heidän kisakuvat ja he olivat huippukunnossa lavalla ilman rasvan rasvaa. En kumminkaan nyt tarkoita että heti kisojen jälkeen pitäs hankkia kaikki menetetyt rasvat takaisin ja olla välittämättä mistään kun on offilla. Nämä mimmit varmasti katsovat mitä suuhunsa laittavat. 🙂 

Itselle tuli mieleen, että miksi mä murehtisin nyt tästä painoasiasta kun eivät hekään murehdi. Sehän kuuluu tähän lajiin. Kun sitä lihasta rakennetaan niin silloin pitää syödä ja jos syödään niin tottakai sitä vähän kerätään nestettä ja vähän muutaki siihen kroppaan. 🙂

Toki heillä on jo kokemusta diettaamisesta ja tietävät, että dietti varmasti toimii, mutta kyllähän sen kaiken järjen mukaan pitäs toimia mullakin. Kyllä se Bulli varmasti keinot keksii jos se rasva ei jostain syystä rupeais palaamaan. Aikasemmin mulla on vaan ollut niin hankalaa se painonpudotus koska oon ollut niin pitkään säästöliekillä. Noh nyt ainakin ennen kisadiettiä oon syönyt ja PALJON viimeiset 8 kuukautta niin luulisi, että säästöliekki on lähtenyt matkoihin jo aikoja sitten. 

Nyt sitten katsoin itseäni peilistä alusvaatteisillani ja aikasemmin oon vaan kiinnittänyt kaiken huomion siihen rasvaan ja niihin epäkohtiin mitä mun vartalossa on, niin nyt osasin katsoa ns. pintaa syvemmälle. Tarkkailin kropan muotoja ja lihaksia jotka jo vähän näkyy sieltä rasvakerroksen alta ja olin ihan okei mun tän kokonaisuuden kanssa. Nyt näytän tältä ja se siitä. 🙂 Murehtiminen ei auta. Dietataan sitten vähän rankemmin kuin kilpasiskot niin eiköhän siellä lavalla sitten seisota ihan hyvillä mielin. 🙂 Nyt sitten yritän pitää tästä ajatustavasta kiinni kun iskee taas heikko hetki. 

 

1 MV pienempi

 

 

 

 

 

2 kommenttia

 1. Lenz kirjoitti:

  Hei vähänkö hyvä käsite, mellevä mutta timmi. Tykkään. 🙂 Tutustuin sun blogiin vasta enkä ole vanhempia postauksia lukenut (ja kuvia nähnyt), mutta täytyykin lukaista. Tää postaus laittoi ajattelemaan oman kropan hyväksymistä. Ainakin näiden sun uusimpien postausten kuvista mulle tulee just semmoinen mellevä mutta timmi mieleen kuvailuksi, eihän sitä vielä alkuvuodesta kuulukaan näyttää parin päivän päästä lavalle kapuavalta, kun kisat on vasta syksyllä. 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos konmmentista!
   Itsensä hyväksyminen on varmasti monella naisella yksi vaikeimmista asioista ja itselläkkin se on vielä vasta työn alla, mutta yritän opetella ajattelemaan laajemmin. 🙂

   Kiitos paljon. Se olisikin oma tavoite että olisin offilla juuri mellevän timmi! 🙂 Itse en sitä ihan vielä nää. 😀

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *