Hae
Johanna Tolppola

Virallisesti IFBB Bikini Fitness -urheilija

Tänään kun heräsin aamulla töihin mulla oli ihan maanantai-fiilis. Väsytti aikalailla ja nukuinkin vähän levottomasti. Työpäivä meni kumminkin mukavasti ja työpäivän jälkeen mua odotti Mikon jalkatreeni Kampin Motivuksella. Mulla polven kanssa edelleen ongelmia joten katsottiin että polveen kävisi mahdollisimman vähän. 

Torstain treeni:

Kierros 1

• Sumokyykky käsipainolla steppereiden päältä 10 x 18 kg

• Jalkaprässi (ylös) 20 x 50 kg (hitaasti ylös ja hitaasti alas)

• Lantion nostot maassa 30 x 40 kg

Kierros 2

• Sumokyykky käsipainolla steppereiden päältä 10 x 18 kg

• Jalkaprässi (ylös) 20 x 50 kg (hitaasti ylös ja hitaasti alas)

• Lantion nostot maassa 30 x 40 kg


Kierros 3

• Sumokyykky käsipainolla steppereiden päältä 10 x 18 kg

• Jalkaprässi (ylös) 20 x 50 kg (hitaasti ylös ja hitaasti alas)

• Lantion nostot maassa 30 x 40 kg

Mentiin siis kolme kierrosta ilman minkään näköistä taukoa kierrosten tai liikkeiden välissä. 


• Takareidet laitteessa 12 x 40 kg (5 sek pidot alhaalla), 36 x 20 kg (pumppaukset), suoraan putkeen; 10 x 20 kg (pumppaamalla) + 10 x 20 kg (alas ja Mikko veti ylös ja mun piti pistää vastaan) + 10 x 20 kg (pumppaamalla) + 10 x 20 kg (alas ja Mikko veti ylös ja mun piti pistää vastaan) 


Supersarjana:

• Jalat alataljassa taakse 25 x 10 kg (pumppaamalla), 25 x 10 kg (kunnon puristus pakaraan ja pito ylhäällä) (per jalka)

• Jalat alataljassa heitot sivulle 2 x 20 x 5 kg / jalka


Olin treenin jälkeen aivan rikki. Huh! Ensinnäkin toi alussa tehty kolme kierrosta ilman mitään taukoja tuntu ihan ”mukavasti” jaloissa ja mua poltteli se myös alaselkään asti. Sattu pirusti! 

Sen jälkeen ku pumpattiin noi takareidet ja varsinkin lopuksi kun Mikko veti jalkoja ylös ja mun piti kaikella voimalla laittaa vastaan niin mulla oikeesti tuntu takareisissä siltä, että kohta joku jänne tai vastaava napsahtaa siellä poikki. Ne meni niin pumppiin ja kireeks niin, että tuntu et ne repee. Huhhuh! Mutta vaikka treeni sattu ja oli rankka niin silti se oli just sitä mitä halusin! Ihana fiilis!


Treenin jälkeen lähdin ajamaan kotiin ja mulla oli kiire meidän saunavuoroon. Soitin poikaystävälle, ja ohjeistin ottamaan kaikki mahdolliset purnukat mukaan jo valmiiksi, että tuun suoraan saunaan. Kun menin sinne niin hän oli osannut ottaa oikeat purnukat mutta kun menin saunaan niin huomasin, että kappas vaan pefletiksi oli päätynyt mun keittiön pöytäliina. 😀 😀 Nauroin ihan hulluna, että miten on mahdollista että kaitaliina päätyy pefletiksi asti, että eikö hänellä oikeasti mitkään herätyskellot soineet kun hän näki että kyseessä on joku 1 metriä pitkä ja 20 cm kapea valkoinen liina jossa on raitoja. 😀


Ihan hullua muuten nyt ajatella, että oon nyt sit virallisesti IFBB Bikini Fitness urheilija/kilpailija. Maksoin eilen lisenssi maksun ja täytin lomakkeet ja laitoin eteenpäin. Tuntuu jotenkin todella epätodelliselta. Kai mä pikkuhiljaa alan sitten havahtua tähän kun kisadietti alkaa ja tuloksia alkaa paljastumaan sieltä rasvan alta. 

Ensimmäisissä kisoissa on juuri hankalaa se, että ei voi yhtään tietää mitä sieltä rasvojen alta paljastuu. Mäkään en ole ikinä ollut hoikka ja en yhtään tiedä minkä mallinen vartalo mulla oikeasti on siinä vaiheessa ku rasvat lähtee. Salilla oon kyllä ahkerasti käynyt ”jo” kohta 2 vuotta, ja uskon että varmasti joitakin lihaksia siellä on, mutta eniten mua pelottaa toi alakerta (jalat ja peppu). Niitä sitten treenaillaan kisadietillä toivottavasti useammin kuin nyt. 🙂

Innostuin muskelisoitumaan saunatilalla. 😀
Nyt se on virallista! Jee!
Tätä lausetta mä hoen aina itselleni! 🙂

6 kommenttia

 1. Sanni kirjoitti:

  Hienoo, itelläki on vielä edessä kilpailulisenssin hommaaminen ja tuntuu hassulta näin aikasi virallistaa kisaaminen, tsemppii sulle sikana 🙂

 2. Tuuli kirjoitti:

  Heips!

  Olen tässä vähän kaivellut Helsingin PT-tarjontaa (huh ei mikään helppo homma) ja koska kenttä on itselleni täysin tuntematon, niin mietin, että miten ne salimaksut Fitfarmilla (esim.) menee? Sä kun käyt treenautettavana Motivuksella, joka ei ilmeisesti kuitenkaan kotisalisi ole? Maksatko jotain kertamaksua salivierailusta vai sisältyykö se PT-maksuun? Ymmärrän jos asia kuuluu osaksi sopimusta ja sitä ei saa kertoa, mutta aattelin kuitenkin kysäistä 🙂 kiinnostaa että kuinka kallista lystiä kokonaisuudessaan homma on jos päälle tulee vielä salimaksuja ym.. 🙂

  PS. Mukana ollaan roikuttu alusta asti – Good job so far! (:

  • Johanna Varis kirjoitti:

   Moikka,

   Juuh tiedän kokemuksesta että on kyllä haastavaa hommaa etsiä noita pt:teitä. Kyllä salimaksu tulee maksaavielä pt-tunnin päälle, mutta näin se on melkein aina noissa pt-jutuissa. Mitä oon muolta treenattavilta kuullu (ei Fitfarmilaisilta) noita pt-treenien kustannuksia niin Fitfarmilla on ollut kyllä todella kilpailukykyiset hinnat. Kannattaa ottaa sinne infoon yhteyttä ja kertoa niistä omista tarpeista ja sitä mitä haluaa niin sieltä varmasti saa räätälöityä itselle sopivan ratkaisun. 🙂 Itse oon ollut enemmän kuin tyytyväinen pt-treeneihin.

   Eihän nämä kumminkaan ikinä mitään halpaa hommaa oo, mutta itse aina ajattelen, että tämä on sijoitus itseeni ja saan tästä paljon enemmän kiksejä kuin esim. uusista farkuista tai ravintola-illallisesta. 🙂

   Kiva, että oot ollu mukana alusta asti! Kiitos paljon! 🙂

   Toivottavasti tästä oli edes jotain apua. 🙂

   T. Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *