Hae
Johanna Tolppola

Fitness Elämää Joensuussa


Nyt on päästy matkoilta takaisin kotiin. Haikeaa oli lähteä pois mutta toisaalta oli tietenkin kiva taas nukkua yö omassa sängyssä. Aika ristiriitaisia tunteita. 

Matkalla oli niin kivaa! Nauroin niin paljon, että vatsalihakset oli kipeenä nauramisesta! Noi Joensuun reissut on mulle kyllä henkireikiä. Saan sieltä niin paljon positiivista energiaa!

Joensuuhun lähdin siis viime keskiviikkona. Kävin vielä keskiviikko aamuna tekemässä salitreenin salilla ja eipä näkyny kuin mutama muukin ihminen joka oli eksynyt sinne tekemään treeniä eli hyvin oli tilaa! 🙂


Keskiviikon treeni:

Triplasarja:

• Vipunostot kumarassa kp 3 x 15 x 4 kg/käsi

• Vipunostot suorin käsin sivulle  3 x 15 x 4 kg/käsi

• Vipunostot eteen 3 x 15 x 4 kg/käsi

• Pystypunnerrus kp 3 x 10 x 10 kg/käsi

• Pystysoutu tangolla leveällä otteella 3 x 12 x 17 kg

• Push-down-köydellä 4 x 12 x 27 kg

• Push-down yhdellä kädellä 3 x 15 x 10 kg (30 sek palautus)

Supersarja

• Ranskalainen punnerrus taljassa 3 x 15 x 27 kg

• Pystypunnerrus tangolla 3 x 15 x 12 kg


Treeni ei valitettavasti ollut kummoinnen. Lihaksiin sain tietenkin tuntuman, mutta silti treeni ei ollut hyvä. Voimaa oli paljon vähemmän kuin normalisti ja olokin oli sumuinen. Tämä varmasti johtu siitä jouluaauton vapaa-ateriasta / karkeista. Olokin oli todella turvonnut ja tukala.Here I Come Joensuu!Treenin jälkeen menin käymään kotona ja sitten lähdin juna-asemalle ja matka kohti Joensuuta alkoi. Tavaraa oli taas enemmän kuin laki salli; matkalaukku, treenikassi, reppu, käsilaukku, läppärilaukku ja eväslaukku. 😀 Tein koko juna matkan koulutehtäviä. En saanut ihan kokonaa tehtäviä tehtyä mutta tosi pitkälle jo. Huomisen muuten uhraan myös koululle. 


Matka meni hyvin ja iskä oli vastassa juna-asemalla. (Iskä ei asu Joensuussa mutta oli tullut jo aikaisemmin sinne mummolaan.) Iskän kanssa mentiin käymään Mummolassa ja sen jälkeen hän vei meidät mun ystävän luokse jossa olimme sitten koko matkan ajan yötä. 

Sain ystävältä jolulahjaksi huippulahjat; Arnoldin elämänkerta, sähköhammasharja, öljysumutin ja treenitoppi jossa lukee Look like a Beauty, train like a beast! Mun kaverilla lähtee aina ”vähän” käsistä tää lahjojen ostaminen. 😀 Treeniä ja Joensuun YöelämääTorstaina mentiin kaikki yhdessä (ystävä ja poikaystävä) Joensuun Foreverille. Ystävä oli hommannut meille sisäänpääsyt sinne koska tiesi etten voi olla treenaamatta. Sali oli hyvä. Siellä oli tosi paljon eri laitteita ja tilatkin oli ihan tilavat. Hyvä sali siis! 


Torstain treeni:

• Ylätalja vastaotteella 15 x 35 kg, 10 x 40 kg, 8 x 45 kg, 8 x 45 kg

• Alatalja vastaootteella 5 x 10 x 70 kg (Enempää latteessa ei olut painoa, oisin voinut tehdä vhän painavammalla)

• Kulmasoutu tangolla 15 x 30 kg, 3 x 12 x 40 kg

Supersarja

• Pulloveri naruilla 4 x 15 x 25 kg

• Ylätalja rusetilla 15 x 50 kg, 10 x 60 kg, 2 x 10 x 70 kg


• Hauiskääntö kp 3 x 8 x 10 kg/käsi

• Hauiskääntö tangolla 3 x 6 x 22,5 kg

• Hauiskääntö taljassa maaten 15 x 35 kg, 15 x 40 kg, 12 x 45 kg, 8 x 50 kg


Treeni meni tosi hyvin ja selässä ja hauiksessa oli hyvä tuntuma koko treenin ajan. Vaikka oli uusi sali niin silti ei mennyt kauheasti aikaa laitteiden etsimiseen vaan löysin aika nopeasti kaikki mitä tarvitsin. 


Torstaina olin llalla sitten kuskina. 😀 Ystävä ja poikaystävä ottivat vähän kuplivaa Tapsantanssien kunniaksi ja mentiin Joensuun yöelämään. Oli tosi kivaa vaikka olinkin ihan limulinjalla. 🙂 Mentiin muutamaksi tunniksi Joensuun Ilonaan. Porukkaa oli aika paljon liikenteessä. Odotettu Vapaasyöntipäivä


Perjantaina mulla oli sitten mun joulun toinen lahja valmentajalta eli vapaasyöntipäivä. Söin heti aamulla karjalanpiirakoita ja mun ystävän äidin leipomia keksejä joita hän oli vartavasten mulle tehnyt. Oli niin hyvää!! (Hän pakasti loput, että kisojen jälkeen saan niitä uudelleen!) 

Söin päivän aikana aika paljon kaikkea, vaikka lupaisn koutsille ettei lähde käsistä niin kyllähän se rehellisesti sanottuna vähän lähti. 😀 Mutta en jaksa stressata asiasta, koska näitä on mulla niin harvoin. 🙂 

Nautin siis koko sydämmestäni tästä päivästä. Käytiin vähän kiertelemässä kaupoissa ja illalla katsottiin vain leffoja ja köllöteltiin. Ihanaa laatuaikaa ystävän kanssa! Nauroin koko päivänä niin paljon että ihan vedet tuli silmistä. Viimeinen päivä JoensuussaLauantaina palasin tietenkin takaisin ruotuun ja vatsa oli vähän kipeänä syömisistä. Mentiin taas yhdessä salille ja tällä kertaa vuorossa oli jalkatreeni.Lauantain treeni:

Supersarja

• Jalkaprässi (ylös) 15 x 120 kg, 15 x 130 kg, 15 x 140 kg, 10 x 150 kg

• Sumokyykky 4 x 12 x 40 kg


• Pystypunnerrus smithissä jaloilla ylös leveä jalka-asento 4 x 15 x 68 kg

• Lantion nostot selkä penkissä kinni tangolla 10 x 80 kg, 2 x 10 x 90 kg

• Jalkojen koukistus alataljassa yksi jalka kerrallaan 3 x 15 x 25 kg /jalka

• Askelkyykyt paikoillaan 3 x 10 x 15 kg/käsi (per jalka)

• Pohkeet omalla painolla 50, 40, 100 (30 sek palautus venytyksessä)


Jalkatreeni meni tosi hyvin! Huhhuh! Tärisin vaan kun sain niin hyvän polteen jalkoihin. Näitä treenejä lisää! Voimaakin oli yllättävän paljon tukalasta olosta huolimatta.

Muuten lauantaina sitten taas vähän sukuloitiin ja illalla katsottiin elokuvia. 🙂


Kotia Kohti


Sunnuntaina aamulla lähdettiin kotia kohti junalla. Junamatka meni nopeasti ja äiti oli juna-asemalla vastassa. Kotiin päädyttyäni uppouduin lukemaan kirjaa muutamaksi tunniksi, jonka jälkeen oli viikon viimeisen salitreenin aika.


Sunnuntain salitreeni:

• Pystypunnerrus smithissä jaloilla 5 x 15 x 68 kg (30 sek palautus)

• Etureidet laitteessa staattisina pitoina ja hitaasti alas ja hitaasti ylös. Liikkeet 3 x 15 x 30 kg + staattiset pidot 3 x 30 sek

• Bulgarialainen kyykky 3 x 15 / jalka 

• Jalkaprässi kapealla jalka-asennolla 3 x 10 x 110 kg (3 sek alas ja 3 sek ylös)

• Pohkeet istuen 2 x 15 x 40 kg

• Pohkeet seisten 2 x 15 x 98 kg

Loppuun tein vielä 20 min crossarilla intervallia.

Treeni meni hyvin. Tein noita staattisia pitoja ja hitaita liikkeitä pienemmillä painoilla ton mu kipeän polven takia. Tällä treenillä polvi ei kipeentynyt ja silti sain todella hyvän tuntuman etureisiin. 
Lähtö Joensuuhun keskiviikkona
Kiva oli laittautua pitkästä aikaa!Ei illolla rajaa jos on päästään vajaa.. 😀 Ollaan outoja..tiedän. 😀 Ystävällä on myös oma blogi: http://misspensamiento.blogspot.fi/ 

Forever Joensuun jalkaprässilaite; odottelen että palautusaika menee umpeen. ”normaali” limu. 😀
Junamatkan eväshetki.Poikaystävän joululahja.
Ystävän antamat joululahjat.
Sain ystävältä myös uuden treenitopin.Tämänkin sain. Ostin Joensuusta kaverilta kasan vaatteita. Tämä oli yksi niistä. Oli pakko laittaa tää kuva kun kotona sovitin tätä ja totesin vaan että spagettiolkaimet ei imartele mun vartalomallia kauheasti. 😀 Näytän ihan mieheltä. 😀


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *