Hae
Johanna Tolppola

Ja taas jalkoja 600 toiston verran

Keskiviikkona pääsin töiden jälkeen taas huollattamaan mun ripset Hyvinvointi Suloon ja tehtiin nyt ”normaalia” pidemmät, koska mulla on lauantaina tanssiesitys johon halusin vähän näyttävämmät silmät. Ripsistä tuli tosi hyvät!
Muuten keskiviikkona en tehnyt mitään eli pidin välipäivän. 🙂

Torstai oli taas viikon raskain päivä, eli liikenteessä noin 14 h. Töiden jälkeen mulla oli treenit Kampissa Mikon kanssa ja nyt oli vuorossa jalat. Tehtiin taas se hullu 600 toiston jalkatreeni. Huh!

Torstain treeni:

Supersarja

Jalkaprässi 50 x 80 kg,  40 x 90 kg, 30 x 100 kg, 20 x 110 kg, 10 x 120 kg

Takareidet laitteessa  50 x 30 kg, 40 x 40 kg, 30 x 50 kg, 20 x 60 kg, 10 x 70 kg   (näistä painoista en nyt ole ihan 100 % varma)

Supersarja

Pystypunnerrus smithissä jaloilla 10 x 65 kg, 20 x 60 kg, 30 x 55 kg, 40 x 50 kg, 50 x 50 kg

Loitontajat laitteessa 10 x 40 kg, 20 x 35 kg, 30 x 30 kg, 40 x 25 kg, 50 x 20 kg

Palautusaikoja myös rytmitettiin esim.  ensimmäisen kierroksen jälkeen palautus oli 45 sek, sitten 1 min, sitten 1 min 15 ja sitten 1 min 30 sek.


Tämä oli ihan tappotreeni ja mua sattu niin paljon! Noi pitkät sarjat on tosi pahoja kun se lihas vaan hapottuu ja tuntuu ettei ne yksinkertaisesti vaan liiku enää. Mikko ei missään nimessä päästänyt mua helpolla (niin kuin ei ikinä) ja esim loitontajia tehtäessä mun piti joka kerta saada jalat niin auki että kolautan jalalla hänen kättään ja kun jossain vaiheessa en vaan saanu niin auki jalkoja niin niitä ei laskettu. Eli ns. ”turhia” toistoja tuli myös jonkun verran. 😀 Huoh! Nyt on peppu ja jalat kipeenä. Olo oli taas mahtava treenin jälkeen.


Treenien päätyttyä jäin tekemään vielä viikon toisen intervallitreenin. Menin 30 minuuttia intervallia osa crossarilla ja osa sisäpyörällä.


Motivuksesta menin sitten suoraan tanssiryhmän treeneihin ja siellä muutaman kerran vedettiin meidän lauantain esityskoreo taas läpi. 🙂 Eli ”aika” aktiivinen päivä.


Sain myös valmentajalta hyviä uutisia!! Pyysin nimittäin lupaa että saisin jouluaattona syödä vapaa-aterian sekä joululomalla kun menen joensuuhun niin että saisin siellä yhden päivän höllätä. (Alkoholi on tietenkin pannassa koko vuoden, mutta tarkoitin syömisiä). Laitoin että tiedän, että oon muihin kilpailijoihin nähden isoimmassa/pehmeimmässä kunnossa, mutta lupasin antaa myös jatkossa tälle projektille kaikkeni niin kuin jo nyt olen tehnyt. Tarjouduin tekemään myös extratreenejä jos saan joululahjaksi nämä. 
Valmentaja vastasikin täydellisesti, että Molemmat myönnetty ja että hän on tosi tyytyväinen mun edistykseen ja nämä olen itse omalla työllä ansainnut.  🙂 Huippua!! En kyllä tykkää jouluruuasta mutta saanpahan syödä sit vaikka lihapullia ja fetasalaattia ja karjalanpiirakkaa. 😀


2 kommenttia

  1. Pensamiento kirjoitti:

    Wuhuu, loistavia uutisia!!!! Kyllähän sie oot tehnyt niin paljon töitä ja siun kroppa on niin paljon muuttunut, että voit olla ylpeä itsestäsi ja huippua, että valmentajakin on tyytyväinen 🙂 Mutta en mie kyllä odottanutkaan mitää muuta 😉 Ainahan sie oot ollut ihmisenä sellainen, että jos johonkin ryhdyt mitä oikeesti haluat teet sen aina 110% lasissa. Miun silmään sitä pehmeyttä ei oo ollu siulla enää vuoteen, mutta nää on taas näköjään näitä asioita mitä joutuu vaan ihmettelee 😀
    halipusurutistussuukkojakutitus <3

    • Johanna Varis kirjoitti:

      Joo on kyllä ihanaa! Aion nauttia koko sydämmestäni! 😀 Kyllähän mä aina kaikkeni annan mutta aina sitä epäilee omia kykyjä ja varsinkin sitä että miten se kroppa tottelee. Oli kyllä kiva saada positiivista palautetta. 🙂 Kohta nähdään! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *