Hae
Johanna Tolppola

2010 vs 2013

Ajattelin nyt tännekkin laittaa mun kaikki kehityskuvat tän koko projektin matkalta. Niinkuin varmasti monilla, niin laihduttajilla kuin muutenkin treenaajilla, sitä välillä tuntuu, että kehitystä ei tapahdu. Oma silmä sokaistuu muutoksille ja joskus iskee epätoivo. 

Juuri eilen keskustelin kaverin kanssa, että onneksi on valmentaja joka kertoo suoraan tapahtuuko kehitystä vai ei sekä pitää huolen siitä, että jos kehitystä ei tapahdu niin muutoksia treeneihin tai ruokavalioon tehdään. Pitäisikin vain osata ajatella, että ihan sama mitä se oma silmä sieltä peilistä näkee, koska kyllä ammattitaitoinen valmentaja pitää huolta kehityksestä. 

Itselläkin on aina välillä turhautumisjaksoja mutta kun välillä katsoo näitä muutoskuvia niin tuun tottakai iloseks, että tämänkin verran kropassa on muutosta tapahtunut. 

Ekan ja tokan kuvan välillä on aikaa noin 2 vuotta ja tokan ja kolmannen kuvan välillä on aikaa tasan vuosi. Kolmannen ja neljännen kuvan välillä on vain 4 kuukautta. 

Neljä kuukautta sitten valitin kun piti syödä näin paljon ja olin ihan varma ettei kropassa tapahdu mitään tiivistymistä. Noin kaksi kuukautta sitten ruokaa lisättiin entisestään ja silloin olin aivan tuskissani. Nyt olen iloinen, että ruokaa lisättiin ja nälkä on. Koko ajan! 😀 

Innolla odotan mitä kropassa tapahtuu seuraavan 8-9 kuukauden aikana. Suuri työ on jo takana mutta todella suuri työ on vielä edessä. Innolla ja jännityksellä mennään loppuun asti ja kaikkeni tälle annan! 

Iso kiitos jo tähän astisesta matkasta kuuluu tietenkin Fitfarmille ja siellä mua treenanneille henkilöille; Sadulle ekasta vuodesta ja Jarille jo menneestä 4 kuukaudesta, sekä tietenkin Mikolle jonka avulla oon oppinut treenaamaan aivan eri intensiteetillä kuin ennen ja on piiskannut mua viimeiset 13 kuukautta vähintään sen 1-2 kertaa viikossa.

          
2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *