Hae
Johanna Tolppola

Sunnuntain treeni ja hieman erilainen joulukalenteri

Tänään heräsin vasta klo 10 ja aloitin heti mun sunnuntaisen tv-tuokion. 🙂 Päätin etten lähde kotoa pois koko päivänä (paitsi myöhemmin salille) ja olinkin melkein koko päivän yökkärissä katsellen tällä viikolla postissa tullutta dvd:tä (vamppyyrin päiväkirjoja). 😀 
Sain samalla tehtyä vähän kotihommia lisää ja kokkailin taas 10 päivän ruuat valmiiksi. Nukuin myös päiväunet joten tänään on tullut hyvin levättyä. 

Illalla menin salille tekemään yläkroppatreeniä.

Sunnuntain treeni:

Supersarja

• Kulmasoutu tangolla 10 x 40 kg, 2 x 8 x 50 kg, 10 x 40 kg

• Ylätalja leveällä otteella 4 x 12 x 41 kg• Maastaveto 3 x 10 x 60 kgTriplasarja

• Vinopenkki tangolla 10 x 20 kg, 10 x 22,5 kg

• Vipupunnerrus kp vinossa penkissä 2 x 15 x 4 kg/käsi

• Penkkipunnerrus kp 2 x 10 x 10 kg/käsiSupersarja

• Vipunostot suorin käsin sivulle 4 x 15 x 5 kg/käsi

• Pystypunnerrus kp 8 x 10 kg/käsi, 3 x 10 x 8 kg/käsi• Vipunostot taakse 3 x 15 x 4 kg/käsi

Supersarja 

• Hauiskääntö penkissä kp 4 x 8 x 10 kg/käsi

• Ranskalainen punnerrus penkissä 8 x 22,5 kg, 3 x 10 x 20 kg• Vatsat ylätaljassa 10 x 56 kg, 10 x 64 kg, 2 x 10 x 68 kg


Treeni meni tosi hyvin. Osassa liikkeissä puhti vaan loppu ihan täysin, mutta kyllä lihaksissa tuntui ja paljon! Treenin aikana mulla meni yli 1,5 litraa vettä. 😀 Vaikka vähän kehtuutti salille mennä päikkäreiden jälkeen niin nyt on tietenkin mahtava olo. Loppujen lopuksi sillähän ei ole mitään merkitystä kehtuuttaako vai ei, kunhan aina sinne silti menee. 🙂 (Niille jotka ei tiedä mitä sana kehtuuttaa tarkoittaa niin tässä ”suomennos”; laiskotuttaa. :D) 


Ainiin! Unohdin muuten tännekkin kertoa, että tein oman joulukalenterin! Ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta puisen joulukalenterin ja sitten kaupasta eri makuisia protskupatukoita ja pilkoin ne pienen pieneksi palasiksi ja käärin palaset elmukelmuun ja sekoitin keskenään, etten tiedä mikä on minkäkin makuinen ja sitten laitoin yhden palasen jokaiseen luukkuun. 😀 Nyt on mullakin joulukalenteri! 🙂Mukavaa sunnuntaita kaikille! 🙂

Joulukalenterin sisältö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *