Hae
Johanna Tolppola

Rakas Joulupukki


Hei rakas joulupukki!

Olen ollut aika kilttinä tänä vuonna ja ahkeroinut kovasti töissä ja vapaa aikana. Olen oppinut paljon uusia asioita töissä ja koulussa. Olen myös antanut aikaa itselle ja oppinut kunnioittamaan omia rajoja sekä olemaan kiitollinen jokapäiväisistä asioista. Olen ollut myös aika ahkera kotitöissä ja olen saanut uusia kotihoitovinkkejä ystävältä joita olen hyödyntänyt nyt myös kotona.

Jos pukki tulet jouluaattona käymään niin olisi kiva jos toisit edes yhden lahjan näistä toiveistani! Listassa on vinkit mistä minkäkin lahjan saa, jos vaikka tontuilla on liian kiire jotain näistä tehdä.

T. Johanna Stadiumista


Kylmälaukku (6 pack innovator), Body Action Helsinki / geevoima.fi / mustana
StadiumistaStadiumistaStadiumista


StadiumistaStadiumistaStadiumistaBody Action Helsinki / Geevoima.fi
Topt Ten / CDON.com
Hemtex


Nelly.comAnttila / IittalaAnttila / Iittala

Gigantti/Anttila
Casa kello / Stockmann
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *