Hae
Johanna Tolppola

Olkapää / Ojentaja

Tää viikko on mennyt aika lailla sumussa. On ollut niin kiire viikko, että en edes muista kunnolla mitä on tapahtunut minäkin päivänä. Onneksi tää kiire on vaan väliaikaista. Dietin suhteen on tehnyt todella tiukkaa tän kiireen ja väsymyksen takia. Olen esim. unohtanut eväitä pakata mukaan ja juoda tarpeeksi vettä. 


Eilen tein töitä noin 9 h, jonka jälkeen menin salille tekemään olkapää/ojentajatreeniä. Olin aika rikki työpäivästä, mutta tiesin että se helpottaa kun pääsen salille. 


Torstain treeni:

Triplasarja

• Vipunostot kumarassa 3 x 15 x 4 kg/käsi (pidot ylhäällä)

• Vipunostot suorin käsin sivulle 3 x 15 x 4 kg/käsi (pidot ylhäällä)

• Vipunostot suorin käsin eteen 3 x 15 x 4 kg/käsi (pidot ylhäällä)• Pystypunnerrus 4 x 12 x 8 kg/käsi• Pystysoutu tangolla 4 x 15 x 20 kg• Ojentajat ylätaljassa yhdellä kädellä 4 x 12 x 14 kg/käsi (30 sek palautus)

• Ojentajat ylätaljassa naruilla 4 x 15 x 18 kg (30 sek palautus)

• Ylätaljassa ranskalainen punnerrus 20 x 18 kg, 15 x 23 kg, 10 x 27 kg

• Vatsat jumppapallolla 4 x 20

• Vatsat taljassa roikkuen 4 x 15


Huomas, että olin päivän aikana juonut liian vähän vettä, koska hiki ei lentänyt samalla tavalla kuin normaalisti. Vedin treenin kyllä täysiä ja punasena ähkin liikkeissä, mutta se kunnon hiki ei vaan tullut. Enkä myöskään ihan ollut tyytyväinen treenin suoritukseen. Vaikka palautukset katsoin sekunttikellolla ja keskityin liikkeisiin niin silti se jokin eilen puuttui. 


Treeneistä menin suoraan kotiin  syömään päivällisen ja sitten samantien lähdin tanssitreeneihin. Tanssitreeneissä oli kiva nähdä kavereita, mutta siellä huomasin, että päivän kapasiteetti alkoi nyt täyttyä. Aivot ei toiminut ollenkaan. Päässä löi ihan tyhjää. Tottakai näistäkin treeneistä oli hyötyä, mutta normaalista vireystasosta oli käytettävissä varmaan 15 %. 


Tänään kiire taas jatkui samassa mittakaavassa kuin eilen. Ajattelin, että lähden ajoissa töistä mutta oman mielen terveyden säästämiseksi tein normaalin päivän, koska hommaa riitti. Onneksi pidän työstäni niin venymiset ei haittaa! 🙂 


Työpäivän jälkeen menin käymään kotona ja nukuin tunnin päiväunet. Teki kyllä hyvää! Alunperin olin suunnitellut, että menen tänään salille, mutta tulin nyt siihen tulokseen, että mieluummin menen sitten salille lauantaina ja sunnuntaina. Tämä sen takia, koska eilinen treeni ei ollut hyvä ja tänäänkin kiireen takia tuntuu, että koko keho ja mieli on ihan puhkipoikkiväsynyt. Tiedän, etten saisi treenistä irti niin kuin haluaisin jos nyt menisin. Olen menossa vielä tänään klo 21 uudelleen töihin joten ehkä välipäivä oli oikea ratkaisu. 


Siinä mielessä ihan hyvä että tänäänkin unohdin lounaan hiilarit kotiin, koska välipäivinä hiilareita ei lounaassa/päivälisessä mulla ole, joten pystyin nyt poikkeuksellisesti lennossa vaihtamaan päivän suunitelman. Jos olisin muistanut päivän hiilariannoksen niin sali olisi ollut pakollinen.


Viikonloppuna mulla on ohjelmassa niin lauantaina kuin sunnuntainakin salitreeni ja rappusjuoksu, koulua, sunnuntaina myös hieman töitä sekä kummitytön hoitamista. Eli tänäkään viikonloppuna ei kauheasti levätä. Jaksaa, jaksaa! (kannustushuuto itselleni)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *