Hae
Johanna Tolppola

Hyvän mielen viikonloppu

Lauantaina heräsin kahvin tuoksuun kun ystävä Joensuusta oli viettämässä koko viikonloppua mun luona. Hän oli siivonnut meidän keittiön ja laittanut aamukahvin valmiiksi. <3  Ihana oli aamulla vaan jutskailla ja syödä yhdessä aamupalaa. Ystävä lähti päivällä ristiäisiin ja samalla itse menin tekemään salille lauantain yläkroppatreenin.


Lauantain treeni:

Supersarja

• Ylätalja vastaote 4 x 15 x 37 kg

• Kulmasoutu tangolla 10 x 40 kg, 10 x 45 kg, 10 x 50 kg, 10 x 55 kg


• Maastaveto tempausotteella. pystypunnerrus 4 x 40 kg


Triplasarja:

• Tasapenkki 2 x 8 x 10 kg/käsi

• Vipunostot vinopenkissä 15 x 6 kg/käsi, 15 x 4 kg/käsi

• Vinopenkki 2 x 10 x 10 kg/käsi


Supersarja

• Vipunostot sivulle suorin käsi 4 x 15 x 5 kg / käsi

• Pystypunnerrus 2 x 8 x 10 kg/käsi, 2 x 8 x 7 kg/käsi


• Vipunostot taakse 3 x 10 x 4 kg/käsi


Supersarja

• Hauiskääntö istuen 4 x 10 x 7 kg/käsi

• Punnerrus tangolla kapealla otteella 4 x 12 x 20 kg

—-

Tämä treeni on aina aika raskas tehdä, koska tässä treenissä käyn koko yläkropan läpi. Treeni meni hyvin ja lihakset oli kyllä uupuneet treenin jälkeen.


Salilta menin suoraan tekemään rappustreenin jättärille. Eilen ne portaat tuntui raskaammalta kuin koskaa ennen. Jo ensimmäisitä askeleista alkaen jalat vaan tärisi. Eilen en mennyt kuin vaan kaksi kertaa rappuset ylös ja alas ja päälle yhden mäkijuoksun. 


Treenin jälkeen menin kotiin ja söin mun päivällisen. Ystäväkin tuli samoihin aikoihin takaisin ja taas vaan oltiin kotosalla. Myöhemmin mentiin käymään ystävän ja poikaystävän kanssa yhdessä ravintolassa syömässä. Itse join tuttuun tapaan vain kahvin. Ilta meni vaan telkkakria katsellessa ja jutellessa. Oli ihana viikonloppu! 🙂


Sunnuntaina ystävä herätti mut ja olinkin jo jonkin aikaa pyörinyt sängyssä niin oli ihan hyvä aika noustakkin. Kahvi oli taas valmiina odottamassa. Ihan luksusta! 🙂 Syötiin taas aamupala yhdessä ja sitten ystävä lähtikin jo takaisin kotiin. Haikein mielin taas hyvästeltiin. Seuraavan kerran nähdään vasta jouluna. 🙁


Tänäänkin mulla oli salitreeni edessä. 


Sunnuntain treeni:

Supersarja:

• Kyykky smithissä kapealla jalka-asennolla 3 x 15 x 35 kg

• Lankkukyykky omalla painolla 10, 10, 10


Supersarja:

• Etureidet laitteessa 4 x 15 x 65 kg

• Jalkaprässi kapealla jalka-asennolla 15 x 130 kg, 15 x 140 kg, 15 x 150 kg, 15 x 130 kg (hitaasti)


• Bulgarialainen kyykky 3 x 15 / jalka (viimeisessä sarjassa  5 kg/käsi)

• Pohkeet istuen 10 x 40 kg, 10 x 45 kg

• Pohkeet seisten 2 x 15 x 78 kg (palautukset voimakkaassa venytyksessä 30 sek)

• Hooverit 50 sek, 40 sek, 30 sek


Tänään treeni ei mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt. Mua kehtuutti mennä salille ja yleensä se menee ohi kun sinne pääsee, mutta tänään ei oikein mennyt. Treeni tuntui kyllä jaloissa, joka on pääasia mutta puuttui sellanen tekemisen meininki. Tämä on varmasti aika normaalia, kun käy niin paljon treenaamassa. Eihän kaikki treenit vaan aina voi olla täydellisiä. 


Tänään salilla tapahtu myös aika nolo juttu. 😀 Otan tietenkin blogiini salilla aina itsestäni kuvia, joskus onneks on kaveri ottamassa, mutta joskus posettelen ihan yksin ja nappaan kuvan kun ketään ei ole lähettyvillä. Muutkin bloggaajat tätä tekee ja en oo aikasemmin miettinyt sitä kauheesti. Noh, nyt olin ”naisten puolella” treenaamassa ja kun olin sarjan vetänyt niin ajattelin, että empä olekkaan pitkään aikaan napannut täällä itestäni kuvaa  ja rupesin siinä ottamaan kuvaa. Sillä tavalla vielä, että nostin käden ylemmäks ja oisin ottanut kasvokuvan itestä.  Noh suoraan kesken yksin posettelua/kuvaamista niin huoneeseen pamahti kaksi mimmiä ja molemmat katsoi suoraan mua kun poseeraan siihen kameraan käsi ylhäällä. Automaattinen reaktio oli mulla se, että ”teeskentelin” sen tilanteen niin, että olevinani etsin puhelimen kenttää. 😀 Muistatteko kun niissä vanhoisa puhelimissa joskus joutu etsimän kenttää ja silloinhan se puhelin just nostettiin ylös ja heiluteltiin. En tiedä miten hyvin tilanne meni läpi, koska mulla on iphone ja ei varmaan nykypäivänä enää kentät häviä. 😀 Kyllä hävetti!! Nyt pitää taas olla ottamatta itestä siellä niitä kuvia niin välttyy näiltä noloilta tilanteilta. 😀


Treeneistä menin suoraan tekemään taas porraskävelyn jätemäelle. Se onneksi meni paremmin  kuin eilen ja menin portaat kolme kertaa ylös ja kiersin lenkkipolun kautta aina alas. Oli ihan hyvä fiilis vetää kun kuuntelin vain Backstreet Boys:ia. 😀 Niin kuin olen jossain kirjoituksessani jo maininnutkin, että mulla on tosi huono leffa/sarja-maku, niin sama pätee myös musiikkiin. BSB4Life vai miten se oli. 😀


Muuten sunnuntai meni vain sohvalla. Huomenna taas uusi viikko ja samat kujeet eli tsemppiä uuteen viikkoon kaikille!!Kuva Jätemäestä lauantaina.


Treeneihin menossa.


Peili hoikistaa ihan tosi paljon. En oikeesti näytä tältä. Pikku hiljaa.Kuva Jättärin ylhäältä tänään.


Herkkupäivällinen.Tässä kuva niistä uusista haalareista.4 kommenttia

 1. Pensamiento kirjoitti:

  ihanat noi haalarit edelleen! ja ihana tuo treenipaita! jouluna nähdään enää 8 viikkoa 😉 <3

 2. Annis kirjoitti:

  Hei! Kiitos kivasta blogista. Pakko kysyä, ootko koskaa käyny Oulunkylän 24/7:ssä, kun oli ihan sun näköinen likka treenaamassa jokin aika sitte, mutten kehdannut siin sit mennä kyselee. 🙂

  • Johanna Varis kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos!! Ihana, että kommentoit. En itseasiassa ole koskaan käynyt siellä Oulunkylän Fitness24Sevenissä. Oon käynyt sörkässä ja martinlaaksossa. Mutta jos näät jossain niin saa tulla juttelemaan!! 🙂

   Toivottavasti jatkat blogin lukemista. 🙂

   T. Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *