Hae
Johanna Tolppola

Sunnuntain jalkatreeniäSunnuntaina nukuin niin pitkään kuin nukutti eli heräsin vasta puoli 12. Söin mun uuden aamupalan ja huhhuh, että on syömistä. Kaurapuuroa menee nyt 60 g (raakapaino) ja kananmunan valkuaista sellaiset 8 kpl + kaikki samat kuin aikaisemminkin eli marjoja, mehukeittoa ja soijalesitiiniraetta. Olin ”pikkasen” täys tuon jälkeen.


Tein päivän koulujuttuja ja raivailin paikkoja kotosalla. Myöhemmin menin käymään sukuloimassa ja sieltä suoraan salille. Salilla oli vuorossa jalat ja vatsat. 


Sunnuntain treeni:

Supersarja:

• Kyykky smithissä kapealla jalka-asennolla 3 x 15 x 35 kg

• Lankkukyykky omalla painolla 10, 12, 12Supersarja:

• Etureidet laitteessa 3 x 15 x 60 kg

• Jalkaprässi kapealla jalka-asennolla 3 x 15 x 150 kg• Bulgarialainen kyykky 3 x 15 / jalka

• Pohkeet istuen 10 x 35 kg, 10 x 40 kg

• Pohkeet seisten 2 x 20 x 20 kg (palautukset voimakkaassa venytyksessä 30 sek)

• Vatsat painon kanssa ylös ja siitä puoleen väliin ja vartalonkierrot 2 x 10 (rutistus koko ajan)Treenit meni hyvin. Ainoa ongelma oli, että olin lounaasta niin täynnä että oli jopa vähän huono olo välillä. Lounaskin on nimittäin mulla nyt isompi kuin aikaisemmin. Hiilareita lisätiin siihenkin.

Etureisiin sain tosi hyvän tuntuman ja tokassa supersarjassa sattui tosi paljon reisiin, mutta tietenkin hyvällä tavalla. Vatsoissa keskityin pitämään koko ajan poltteen lihaksissa ja noinkin lyhyellä sarjalla sain lihakset kipeeksi. 


Treenin jälkeen mua odotti taas kerran syöminen. Nyt oli edessä päivällinen. Siihenkin lisättiin proteiinia ja hiilareita, jonka takia se on ihan järkyttävän suuri määrä ruokaa, painoltaan koko ateria painaa noin puolikiloa! Teki aika tuskaa syödä se.


Huomenna on taas maanantai ja taas yksi kiireinen viikko edessä. 🙂 Ensi viikonloppuna en halua tehdä yhtään mitään ylimääräistä! 🙂


Kivaa viikkoa kaikille!


Lounas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *