Hae
Johanna Tolppola

Tanssiesitys, Poseerausta ja Treeniä

Maanantai starttasi hyvin normaaliin tapaan. Aamulla olin vähän koomassa, mutta ihan hyvin päivä lähti kumminkin käyntiin. Työpäivä oli aika kiireinen ja aika kului nopeasti. Töiden jälkeen menin kotiin tekemään vähän koulujuttuja. 


Vakiolukjat varmasti muistaakin, että kuulun ShowSalsa-tanssiryhmään, mutta teen myös tanssikeikkoja yhden toisen ryhmän kanssa. Tässä toisessa ryhmässä tanssimme ruedaa, joka on vähän niinkuin parisalsaa. 

Ryhmällä ei ole vakiotreenejä, mutta treenaamme muutaman kerran silloin kun on joku esitys tiedossa. Sunnuntaina sain tietää, että meillä on sen ryhmän kanssa esitys tämän viikon lauantaina joten  meillä oli eilen illalla yhteiset harjoitukset. Treenit meni hyvin ja oli tosi kivaa! Pidän parisalsasta todella paljon! 


Tanssitreenien jälkeen jäin tanssisalille treenaamaan mun T-kävelyä ja poseerauksia. Niitä harjoittelin noin puolituntia. Pitää ottaa ihan lähiaikoina taas jonkun ammattilaisen kanssa poseeraustunti. 🙂 


Tänään olin taas normaalisti töissä ja töiden jälkeen menin tekemään viikon ensimmäisen salitreenin.


Tiistain treeni:


Triplasarjana:

• Olkapäät taakse kumarassa 15 x 4 kg/käsi 2 x 15 x 3 kg/käsi

• Vipunostot suorin käsin sivulle 15 x 4 kg/käsi 2 x 15 x 3 kg/käsi

• Vipunostot suorin käsin eteen 15 x 4 kg/käsi 2 x 15 x 3 kg/käsi

—–

• Pystypunnerrus kp 10 x 9 kg/käsi, 2 x 8 x 10 kg/käsi

• Pystysoutu leveällä otteella 15 x 15 kg, 15 x 17,5 kg, 12 x 20 kg

• Push-down köydellä 3 x 15 x 15  kg

• Push-down yhdellä kädellä 3 x 15 x 5 kg (30 sek palautukset)

• Etunojapunnerrus kapealla otteella 3 x 10 (30 sek palautukset)

• Vatsat ylätaljassa 5 x 10 x 68 kg


Treeni meni hyvin ja olkapäihin sain tosi hyvän poltteen ensimmäisessä triplasarjassa. Keskityin taas, että tein liikkeen hallitusti ja pidin ylhäällä aina pienen pidon ja alhaalle tultaessa en päästänyt alas asti. Näin olkapää oli koko ajan jännityksessä. Poltteli ihan mukavasti! Ojentajiinkin tuli lopun pumppauksissa hyvä tuntuma. 


Onko teistä kukaan kokeillut tuota yhden käden push-down liikettä ylätaljassa? Mulla se sattuu ihan sikana, siis hyvällä tavalla. Mikä on teistä kaikkien aikojen paras ojentajaliike eli missä te saatte kaikista eniten tuntumaa juuri ojentajaan?


Tällä viikolla teen Mikon kanssa kahdet treenit, koska se on mun syntymäpäivälahja mulle itselle. 🙂 Lauantaina mulla on taas Bullin tapaaminen, joka tietenkin jännittää ihan sikana. 


Mukavaa viikkoa kaikille! 


Dance.fi -tanssikoulun tanssisali
Pullistelua. 😀
Näin paljon jännittää taas Bullin tapaaminen. 😀 (Näytän ihan joltakin kalalta. :D)2 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Heippa! 🙂
  Osaisitko antaa jotakin vinkkiä mistä saisi ostettua yksityistä posetuntia tai vaikka ryhmätuntiakin? Tarkoitan siis silloin kun ei ole FitFarmin tai muun vastaavan jäsen?

  • Johanna Varis kirjoitti:

   Moikka,

   Itse olen ostanut esim. Tiina Kasvilta kaverin kanssa poseeraustunnin. Kannattaa ottaa häneen yhteyttä. Tiina on ihan mieletön opettaja ja sun ei tarvitse kuulua mihinkään jos haluat vaikka hänen oppeihin päästä. 🙂

   Toivottavasti tästä oli apua.

   T. Johanna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *