Hae
Johanna Tolppola

Aamusali Mikon kanssa

Eilen aamu alkoi klo 5.20 kun herätyskello herätti pimeään aamuun. maanantaina menin nukkumaan jo klo 21.30 joten ihan ok unet oli kumminkin takana.
Söin normaalisti aamupalan ja laitoin treenikamat päälle ja töiden sijasta lähdinkin vetämään aamusalin Mikon kanssa Kampin Motivukseen. Meillä oli Mikon kanssa treffitklo 7.00 ja kyllä oli hieman kohmeinen olo. Mikko varmisti heti alkuun että olinhan syönyt aamupalan ja sitten aloitettiin treenit.
Keskiviikon treeni:
Triplasarjana:
Olkapäät taakse kumarassa 15 x 4 kg/käsi 2 x 15 x 3 kg/käsi
Vipunostot suorin käsin sivulle 15 x 4 kg/käsi 2 x 15 x 3 kg/käsi
Vipunostot suorin käsin eteen 15 x 4 kg/käsi 2 x 15 x 3 kg/käsi
Mikko kiinnitti huomion siihen että tekisin liikkeet tosi rauhassa, jotta puristus tulisi oikeaan paikkaan ja se lihas pysyisi jännityksessä koko ajan.
Pystypunnerrus kp 15 x 10 kg/käsi, 2 x 10 x 11 kg/käsi
Pystysoutu leveällä otteella 4 x 15 x 17,5 kg
Push-down köydellä 3 x 15 x 20  kg
Push-down yhdellä kädekkä 20 x 5 kg, 20 x7,5 kg, 15 x 10 kg (30 sek palautukset)
Etunojapunnerrus kapealla otteella 3 x 10 (30 sek palautukset)
Vatsat (maaten maassa, polvet koukussa, 5 kg paino kädessä, paino koko ajan ylhäällä kun nousee istumaan ja siitä puoleen väliin ja vartalonkierrot) 20 kpl
Mulla oli treenin aika tosi hyvä olo. Pystypunnerruksissa huomasi että voimaa oli vähemmän kuin iltaisin. Tuntui vaan että voimat loppuu aivan kesken. Opin taas paljon uutta! Laji on siitä ihana että koko ajan kehittyy! Noistakin ihan perusliikkeistä taas opin uutta; miten saan pidettyä jokaisessa liikkeessä sen jännityksen oikeassa paikassa ja näin painoa ei tarvitse olla paljoa kun se lihas tekee työtä ihan koko ajan.
Treenin jälkeen oli taas voittajafiilis. Aamu alkoi eilen siis huipusti! Kävin vielä Motivuksessa aamusaunassakin ja join siellä mun palautusjuoman. Kiva oli lähteä virkein mielin töihin.
Työpäivä meni tosi nopeasti ja sain yllätyksenkin! Aulasta soitettiin että mulle on siellä paketti ja menin ihmeissäni hakemaan sen ja siellä odotti kukkakimppu kortin kanssa. Avasin kortin ja siellä luki ”onnea rakas 26v”. Ensimmäinen reaktio oli tietenkin ilo, mutta myös nauru. Nauroin yksin koko matkan aulasta toimistolle. Mun poikaystävä oli siis lähettänyt mulle kukkia (ihana ele), koska mulla on synttärit. Se miksi nauroin niin kovasti, oli se että mun synttärit on tänään ja tämä paketti tuli siis eilen. 😀
Eilen työpäivän jälkeen oli edessä vielä rappuskävelyä. Menin ekana kotiin nukkuu päiväunet valmentajan ohjeen mukaan ja nukuinkin reilun tunnin. Tämän jälkeen menin jättärin rappusille tekee rapoustreenin. Äiti oli mukana kannustamassa. Menin rappusia edes takaisin noin 30 min. Ei mitään mukavaa hommaa mutta tulipahan tehtyä! 🙂 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *