Hae
Johanna Tolppola

Enemmän Unta!

Eilen oli taas todella maanantai fiilis ja tuntui, että ei oikein mikään onnistu. Onneksi pääsin lounastunnilla käymään Helsinki Kiropraktiikalla hoidettavana ja olo oli taas ihana hoidon jälkeen. Paikat oli kuulema paremmat kuin viimeksi, joka on aina hyvä kuulla. 🙂 Kiitos vaan taas Kristianille!

Valittelin myös Kiropraktiikan Kristianille vähän, että oon ollut todella väsynyt ja hän ohjeisti nukkumaan enemmän. Mun pitäisi nukkua 9 h joka yö ja päiväunet jos on mahdollista. Lihas kasvaa vain levossa ja kun nukun, niin silloin kasvuhormonia erittyy hyvin. Mulla on niin rankka ohjelma, että tartteisin vaan nyt normaalia enemmän unta.


Väsymyksen takia jätin maanantain treenit ja poseerauksetkin välistä ja päätin vaan höllätä. Meninkin sitten huollattamaan ripset. Siinä sainkin samalla nukuttua päiväunet. 🙂


Tänään olin taas töissä ja vaikka väsymys painaa edelleen, niin menin kumminkin salille. Tänään tein etureidet ja pohkeet.


Tiistain treeni:

Supersarja 1

• Kyykyt smithissä kapealla jalka-asennolla 3 x 15 x 35 kg

• Lankkukyykky 3 x 10


Supersarja 2 

• Etureidet laitteessa 3 x 15 x 60 kg

• Jalkaprässi kapealla jalka-asennolla 3 x 15 x 130 kg


• Bulgarialainen kyykky 4 x 15 / jalka

• Pohkeet istuen 2 x 10 x 45 kg (palautus venytyksessä)

• Pohkeet seisten 2 x 40 (palautus venytyksessä)


Tämä oli tosi nopea treeni ja etureidet sai kyllä kyytiä. Olo oli vähän pirteämpi treenin jälkeen ja olin tietenkin tosi tyytyväinen, että menin tekemään treenin väsymyksestä huolimatta.


Lähetin eilen Bullille (valmentaja) avautumisviestin siinä suuressa väsymyksessä ja harmittelin oloani ja tulosten hitautta jne. Bulli vastasikin, että olenhan muistanut syödä kaikki vitamiinit ja että uusi ohjelma voi vetää nyt aluksi puhki, kun keho ei ole tottunut. Bullilta sain käskyn myös nukkua enemmän. Loppuun hän kiteytti hyvin, että pitää keskittyä treenaamiseen ei stressaamiseen. 🙂 Nyt siis kahdelta ammattilaiselta on tullut käsky nukkumisesta, joten unta pitää nyt lisätä. 
Uudet treeniohjelmat laminoitu. 🙂


Ripset, kynnet ja kulmat huollettu. 🙂


Johanonfitness-juomapullo! Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *