Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Helsinki Kiropraktiikka ja Jalkatreeniä

Kaupallinen yhteistyö: Helsinki kiropraktiikka

Tänään töiden jälkeen pääsin Kristianin hoiviin Helsinki Kiropraktiikalle. Mulla selkä menee aika pahasti välillä jumiin. Selkäranka rupeaa kiertymään korkkiruuvin lailla, jonka takia toinen lantioluu on korkemmalla kuin toinen ja tämän takia toinen jalka on pidempi kuin toinen.

Tän seurauksena mulla on koko ajan virheasento selässä ja se vaikuttaa koko kroppaan ja tietenkin treeneissä se on haittana. Nyt kiropraktikko taas naksautti selän ja niskan auki ja paineli lihaksia jumikohdista. Hän kertoi, että keskiselkä, vasen kankku ja reisi on jumissa.

Hoito kyllä autti paljon, heti tuntui selkä paremmalta. Sovittiin, että käyn taas ensi viikolla uudelleen, koska selkä pitää aukaista useamman kerran, että se jää myös auki. Iso kiitos Helsinki Kiropraktiikalle!

Hoidon jälkeen menin tekemään jalkatreenin salille.

Keskiviikon treeni:

• Jalan heitot taakse alataljassa 4 x 15 x 7 kg / jalka

• Jalkaprässi leveällä jalka-asennolla 10 x 130 kg, 10 x 140 kg, 2 x 8 x 150 kg

• Lantion nostot selkä kiinni penkissä 10 x 40 kg, 10 x 50 kg, 10 x 55 kg, 10 x 57,5 kg

• Suorin jaloin maastaveto 4 x 10 x 40 kg

• Sumo kp 3 x 10 x 17,5 kg

• Sumo tangolla 3 x 10 x 40 kg

Treeni meni hyvin ja sain yksin tosi hyvän tuntuman pakaroihin. Tuossa viimeisessä sumossa oli lähellä, että oisin lysähtänyt vaan maahan enkä ois päässyt ylös mutta loppuun asti jaksoin painaa. 🙂

Kotona oli taas lisää kehonhuoltoa. Sain vinkin kiropraktikolta, että lapaluita saan auki jos laitan pienen pallon lapaluun alle ja nostelen kättä samaan aikaan. Kokeilin tätä sählypallolla ja toimii! Lapaluun ympärillä olevat lihakset vaan muljahteli, mutta samalla tuntu tosi hyvältä! Poikaystävä myös paineli mun takareittä, jotta sekin lähtisi aukeamaan.

Sain myös sukulaisilta lainaksi tärinälaitteen, jossa nyt aion täristellä menemään 3-4 kertaa viikossa. En tiedä onko oikeasti jotain hyötyä mutta testataan. 🙂 Seisoskelen siinä laitteessa ja välillä myös istun. Toivottavasti selluliitit lähtis liikkeelle. 😀

 

 

Peppu pumpissa. 😀

 

Selluliiteille kyytiä tärinälaitteessa. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Helsinki kiropraktiikka

Yksi kommentti

  1. Pensamiento kirjoitti:

    Toi on hyvä toi tärinä laite oikeesti, aikoinaan kun kävin ladylinella niin siellä oli tuo. Jos tuntuu että yläkroppa on jumissa niin sie voit myös olla polvillaan lattialla ja kädet tuon laudan päällä, niin se myös auttaa jumeihin ja rentouttaa ja avaa tukoksia 🙂

    halipusurutistus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *