Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Melatoniini

Kaupallinen yhteistyö: New Organics

Fitness on tuonut mulle ihan mielettömiä yhteistyökumppaneita ja yksi niistä on Puhdas + Caps. Heillä on mielettömiä tuotteita joista nyt haluan esitellä yhden; Melatoniini. Tämä ravinne on muutenkin ollut nyt esillä aika paljon ja sen takia ajattelin, että voisin jakaa omat kokemukset tuotteesta sekä kertoa vähän minkälainen ravinne on kyseessä.

Melatoniini itsessään on yöhormoni jota erittyy ihmisen käpyrauhasesta. Se auttaa elimistöä sätelemään vuorokausirytmiä ja edistää näin unen saantia. Melatoniini auttaa saamaan unta mutta myös vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää ja vaikuttaa vireystilaan. Jos ihmisellä on stressiä niin melatoniinia erittyy vähemmän, joka vaikuttaa unen saantiin. Myös alkoholi vähentää melatoniinin eritystä.

Melatoniinia on käytetty mm. aikaeroihin lyhyt aikaisessa käytössä ja pidempi aikaisessa käytössä se jäljittelee elimistön omaa melatoniini eritystä eli auttaa nukahtamisongelmissa.
Itse käytän Melatoniinia siihen kun mulla jää kierrokset päälle illalla treenaamisesta niin se auttaa mua rauhoittumaan ja saan sen avulla helpommin unta. Musta myös tuntuu, että nukun sikeämmin sen avulla. Suosittelen todella paljon jos tuntuu, että on vaikea saada iltaisin unta.
Puhdas + Capsit on valmistettu Suomessa ja niissä ei ole piilotettuja täyteaineita, ei säilytysaineita, ei väriaineita eikä makuaineita; 100 % Puhtaista raaka-aineista. Suosittelen!
http://www.puhdascaps.fi/ 
Kaupallinen yhteistyö: New Organics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *