Hae
Johanna Tolppola

Pientä pintaremonttia ja treenailua

Viikonloppu taas ohi. Perjantaina en oikeastaan tehnyt yhtään mitään. Katsoin koko illan sarjoja ja vaan olin. Ihana oli rentoutua ja olla miettimättä yhtään mitään.Lauantaina oli tiedossa pientä pintaremonttia. Halusin maalata mun olohuoneen seinät valkoiseksi. Ne on ennen ollut beigejä ja nyt halusin vaihtelua. Iskä tuli ”avuksi” eli käytännössä iskä maalasi kaikki seinät. 😀 Olohuone on nyt täydellinen! Koko hommaan meni 12 tuntia. Raivaamista, suojaamista, siivoomista, järjestelyä jne. Tämän takia lauantaina jäi salitreenit välistä. Sain olohuoneen viimeisteltyä vasta klo 10 illalla.


Tänään aamulla menin aamulenkille. Menin taas sen 45 minuuttia tyhjällä vatsalla. Ilma oli ihana ja mukava oli päästä reippailemaan. Toivottavasti nämä hyvät ilmat jatkuisi pitkään!


Tänään menin myös salille. Täytyy myöntää ettei fiilis ollut huipussaan, koska olin jotenkin niin väsynyt, mutta sain silti ihan hyvän treenin aikaseks.


Sunnuntain treenit:

Tein supersarjat vuorotellen ilman taukoa, rasvanpolttojumppana. 


Supersarja 1

• Ylätalja rusetti 4 x 10 x 27 kg

• Alatalja 4 x 20 x 34 kg


Supersarja 2

• Pystypunnerrus kp 4 x 6 x 10 kg / Käsi

• Vipunostot suorin käsin sivulle 4 x 10 x 5 kg / käsi


Supersarja 3

• Rintapenkki 3 x 6 x 12, 5 kg/käsi

• Penkkidippi 3 x 10


Supersarja 4

• Alatalja hauis 4 x 10 x 20 kg

• Ylätalja ojentajat 4 x 10 x 30 kg


Supersarja 5

• Vatsat jumppapallolla 4 x 20

• Selänojennus 4 x 20Oli sen verran väsynyt olo, että halusin tehdä treenin pienemmillä painoilla putkeen jumppana, jotta tahti pysyisi hyvänä koko treenin ajan. Sain hyvä tuntuman kaikkiin lihaksiin ja hiki virtasi. 


Treenin jälkeen oli kotona odottamassa taas kokkaus-sessio. En kauheasti pidä kokkaamisesta, joten en innolla tätä odottanut. Tein taas yli viikon ruuat valmiiksi. 


Tänään lähetin myös pääjehulle (Herra Bullille) tilannetietoa ja kehityskuvat. Kerroin, että olen nyt sairastellut ja treenit jäänyt vähän vähemmälle sen takia. Kerroin myös, että kipeenä ollessani pysyin tietenkin ruokavaliossani täysin, kahta päivää lukuunottamatta. Noina kahtenä päivänä en pystynyt kurkkukivun takia syömään lounasta, mutta söin banaanin sijasta. Muuten olen pysynyt täydellisesti ruokavaliossani. 


Jotakin muutosta kehoon tullut, mutta kiloja ei ole lähtenyt kuin 1 pois. Noh toisaalta se on 2 voipakettia joten pitäisi olla varman ihan tyytyväinen siihenkin. 🙂 Hitaasti ja varmasti…toivottavasti. 🙂


Ensi viikosta tulee aika kiireinen. Mulla on vielä 3 tutustumiskäyntiä fressiin, 1 poseerausharjoitukset, 1 kävelyharjoitukset, 1 tanssiharjoitukset, Mikon kanssa treenit, aamulenkki + omalla salilla treenit. Nämä on tietysti töiden jäkeen. 😀 Eli kiirettä riittää. 


Olohuone maalaamisen jälkeen. Yleensä mulla on monta rautaa tulessa yhtäaikaa mutta nyt oli monta hellaa. 😀
Annostelu käynnissä.
Aamulenkillä. Peili ja kuvakulma hoikistaa, mutta toivottavasti pian tämä vastaa myös todellisuutta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *