Hae
Johanna Tolppola

Kävin vieraissa!

Sinne, Tänne, Tonne! Toi kuvastaa hyvin tätä päivää. 🙂 

Työpäivän jälkeen menin tutustumaan Leppävaaran Fressiin. Mulla oli varattuna tutustumiskäynti, jonka ansiosta sain 3 salikertaa Lepuskin Fressiin. 

Sali oli kyllä kiva. Ei mitkään uudet laitteet vaan just hyvät vanhemmat. Pidän enemmän vanhemmista laitteista, ne on yksinkertaiset ja yleensä paljon paremmat käyttää kuin upouudet. 

Omalla salilla on jalkalaitteet aika huonot, mutta tuolla oli kaikki ne mitä tartteisin; hack, jalkaprässi ylös jne. Siellä oli myös uima-allas ja sauna. 

Ois tosi kiva liittyy sinne mutta mun täytyy laskeskella mikä on kannattavaa. Jos liittyisin niin silti säilyttäisin jäsenyyden fitness24seveniin, koska se on paljon lähempänä kuin Fressi.


Tällä hetkellä maksan siis Fitness24Seveniin 20 € / kuukaudessa. Maksan myös 40-50 € / kuukaudessa (10€/kerta) Motivukseen kun mulla on pt:n kanssa kerran viikossa treenit siellä, sekä joka toinen viikko ja joskus joka viikko Fressiin 16 €/kerta posetreeneistä. 

Kuukausi tasolla tämä kaikki tekee yhteensä noin 118 € (jos posetreenejä on kuuakudessa 3 kpl) ja 150 € (jos posetreenejä on kerran viikossa). 


Jos nyt saisin keksitettyä niin, että säilyttäisi jäsenyyden Fitness24Seveniin ja ottaisin jäsenyyden myös esim Fressistä, olettaen että saisin järjestettyä Fressiin myös mun pt-treenit. Näin mun kuukausikustannus laskisi ja se tekis yhteensä kuukaudessa noin 90 €. Eli säästäisin aika paljon rahaa! Nyt sitten selvityksen alla on, että onnistuisiko tämä kuvio, mutta epäilen. 


Tutustuttuani Fressiin jäin tekemään sinne myös käsitreenin. 


Torstain treeni:

• Ylätalja kapealla otteella (vasta ote) 5 x 8 x 45 kg

• Kulmasoutu kp 2 x 8 x 20 kg/käsi, 2 x 10 x 16 kg/käsi

Supersarja

• Vipunostot suorin käsin sivulle 5 x 10 x 5 kg/käsi

• Vipunostot suorin käsin eteen 5 x 10 x 5 kg/käsi

• Vipunostot taakse 5 x 10 x 5 kg/käsi• Hauiskääntö z-tangolla 10 x 15 kg, 10 x 17,5 kg, 8 x 20 kg, 6 x 22,5 kg

• Ranskalainen punnerrus taljassa 4 x 10 x 35-40 kgTreeni meni tosi hyvin ja tosi kiva oli olla ”vieraissa” eli muualla kuin kotisalilla. Eilisestä rääkistä kädet oli valmiiksi tosi rikki, joten nyt kaikki liikkeet tuntui kahta kauheammin. Fiilis oli taas todella hyvä treenin jälkeen!


Treenin jälkeen menin kotiin syömään päivällisen ja kerkesin olla huimat 40 minuuttia kun lähdin ensimmäisiin tanssitreeneihin uuden ryhmän kanssa. Käytiin vähän tulevaa läpi ja mitä kisa/esitys-koreossa tulee tapahtumaan. Sain heti tietää, että minä ja yksi toinen tyttö aloitetaan koreo soololla, johon liittyy tuolit!! Huippua! En malta odottaa!  

Treenit meni musta hyvin. Ennen kuin menin treeneihin olin vähän, että mitenköhän saan fiiliksen taas nostettua tanssitreeneihin kun en ole pitkään aikaan treenannut tanssia, mutta heti kun pääsin tanssikoululle niin se hyvä fiilis vaan valtasi koko kehon ja mielen. Musta on myös tosi hyvä että ryhmäläiset on mulle entuudestaan tuttuja, joten ei tarvitse yhtään jännittää treeneihin menemistä.


Huomenna pidän välipäivän ja tiedossa on pientä pintaremonttia kotona. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *