Hae
Johanna Tolppola

Tavotteita; 300 kg jalkaprässissä

Feeling better! Tänään oli onneksi jo parempi päivä ja työpäivä menikin nopeasti ohi, jonka jälkeen pääsin Mikon rääkkiin.
Kiitos kaikista tsemppauksista sitten viime päivityksen! Ilman ystävien tukea tää matka ei olisi mahdollinen.Treenattiin tänään Mikon kanssa rinta ja selkä. Tapasin Mikon Motivuksella ja kerroin heti alkuun että oon sairastellut ja en ole vieläkään ihan täydessä tehossa. Oli mun oma toive, että tehtäs rinta ja selkä. Mikko sanoi että mun lajissa rintatreenillä ei ole nii suuri merkitys, mutta voidaan nyt tehdä kun halusin. Keskiviikon treeni:

• Penkkipunnerrus 6 x 20 kg, 6 x 20 kg, 6 x 22,5 kg, 6 x 25 kg, 6 x 27,5 kg, 6 x 30 kg, 6 x 32,5 kg


Supersarja 1

• Perhospenkki selkä yli penkin 3 x 10 x 4 kg/käsi

• Perhospenkki selkä penkissä 3 x 10 x 4 kg/käsi

• Miestenpunnerruksia 10 kpl 

• Naisten punneruksia 10-15 kpl• Ylätalja 3 x 10-15 x n. 35 kg (hitaasti alas ja ylös, Nopeesti alas ja hitaasti ylös, pumppaukset)

Supersarja 2

• Viputalja 3 x 10-15 x n. 35 kg 

• Ylätalja nauilla 3 x 10-15 x n. 35 kg

(hitaasti alas ja ylös, Nopeesti alas ja hitaasti ylös, pumppaukset)• Selkäpenkki 2 x 50 kpl
Treeni meni hyvin ja oli just sopiva treeni täksi ensimmäiseksi treeniksi 10 pv tauon jälkeen. Fiilis onneksi oli ihan mieletön treenin jälkeen ja tuntui että sain taas oman itseni takaisin! Treenaamisesta tulee vaan niin hyvä olo fyysisesti ja psyykkisesti!Sovittiin Mikon kanssa että ensi viikolla treenataan jalat. Mulla oma ennätys jalkaprässissä (ylös) 150 kg ja jalkaprässissä (suoraan) 190 kg. Sanoin Mikolle että ensi viikolla haluan rikkoa mun ennätyksen ylöspunnerruksessa (jalkaprässi). Haluan päästä 200 kg siinä ja tavoitteena tälle vuodelle että rikon 300 kg! 😀 Treenin iloa!!Näin iloinen olin treenin jälkeen. 🙂

2 kommenttia

  1. Pensamiento kirjoitti:

    Mulla on ogejlam ylätaljassa, kun teen sitä, on niin kamalan vaikeaa saada se tuntuma sinne selkään 🙁 Neuvoja? <3

  2. Johanna Varis kirjoitti:

    Yritäppä tehdä niin että oot selkä suorana, eli älä nojaa taaksepäin kuin tosi pienen asteen ja selkä sillai vähän jopa notkolla. Kokeile myös vastaotteella ja kädet hartianlevyisessä asennossa. Vedä talja ihan naaman edestä alas asti ja lopussa purista lapaluita niin kovaa yhteen kun saat. Päästä talja hitaasti ylös ja säilytä koko ajan jännitys lapaluissa. 🙂 Kokeileppa näin! Toivottavasti auttaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *