Hae
Johanna Tolppola

Poseeraustunti Tiina Kasvin kanssa

Nyt se sitten iski.. Kauhea flunssa. Eilen aamulla heräsin kauheaan kurkkukipuun ja huonoon oloon.  Menin kumminkin käymään koulussa ja töissä ja kokeilin oisko olo helpottunut. Valitettavasti jouduin toteamaan, että tää vikko ollaan nyt pelistä pois. Viime viikolla olin 2 päivää oudossa flunsassa ja luulin, että se ois mennyt ohi, mutta lähdin liian aikasin liikkeelle ja tässä on tulos. Nyt parantelen oloa ihan rauhassa.


Vaikkakin eilen oli veto poissa ja lämpöä, niin mulla oli varattuna illalle Tiina Kasvin yksityisposeeraustunti ystäväni kanssa. En halunnut millään perua sitä ja menin sinne kaikesta huolimatta. Jännitti tosi paljo tavata Tiina Kasvi henkilökohtaisesti. Mulle hän on legenda ja idoli! Tavattiin hänet Myllypuron Foreverillä illalla ja meillä oli koko jumppasali käytössä. Lähdettiin ihan perusasioista liikkeelle. Käytiin läpi perusposeerausasennot ja tietenkin T-kävely. Tiina sanoi, että mulla on aika jäykkä yläkroppa ja olkapäät ihan jumissa. Pakko siis ruveta vaan venyttelemään ja käymään hierojalla. Oli kiva kuulla, että kaikki meni hyvin ja hän sanoi ettei ole huolen aiheita poseerauksissa. Pitää vain hioa ja hioa!   Sain mieletömästi irti opetuksesta ja olin aivan fiiliksissä! Nyt haluun vaan lisää ja lisää! Lopuksi Tiina otti vielä kuvat jokaisesta poseerausasennosta, jotta voin seurata kehitystä ja harjoitella asentoja kotosalla. 


Kisakunto tuntuu vielä niin kaukaiselta, että huomaan poseerauksissa, että mietin liikaa nykyistä kuntoa. Tiedostan, että olen keskeneräinen työ ja kisoihin on vielä aikaa, mutta silti mietin aivan liikaa nykyistä kuntoa. Kroppaa kun väänellään todella epäluonnollisiin asentoihin ja kun rasvaa vielä on niin ne kaikki asennot ei vielä oikein imartele. 😀Nyt tavoitteena on yrittää olla miettimättä liikaa. 🙂 Sovittiin ystävän kanssa että yritetään nyt vähintään 2 viikon välein pitää keskenään poseeraustunti, jotta asennot tulee tutuksi. Huippu kokemus oli ja ehdottomasti haluan mennä Tiinan oppeihin uudelleen. Hänen karismansa on sanoin kuvailematon! 


Posetreenien jälkeen menin kotiin ja olo tietenkin tuli vain huonommaksi. Ruokakaan ei oikein maistu, mutta oon yrittänyt syödä väkisin. Nyt sitten lepoa, lepoa ja lepoa.Jos et tiedä kuka Tiina Kasvi on, niin tässä vähän wikipediasta poimittua tietoa:


  • 2010 WNT Fitness Classic 2010 1. sija 

 • 2009 Fitness SM 1. sija 
 • 2009 Met-Rx Fitness Classic 1. sija
 • 2009 European Championship 8. sija 
 • 2009 Leader Body Fitness & Fitness SM 1. sija 
 • 2008 Fitness EM Makedonia 4. sija 
 • 2008 Force Fitness Classic 2. sija
 • 2007 Better Bodies Fitness SM 2. sija
 • 2007 Force Turku Body & Fitness MM karsinta 2. sija 
 • 2004 Fitness SM 3. sija 
 • 2003 Nutri Plus Fitness Classic 3. sija 
 • 2003 Lahti Fitness Classic 3. sija 
 • 2001 Kike Elomaa Fitness Classic 7. sija 
 • 2001 Turku Fitness Classic (karsintakisa) 3. sija 
 • 2001 United Feelings Naisten Fitness SM 5. sija 
 • 2000 United Feelings Tulokkaiden Fitness SM 6. sija 
Tiina Kasvi

Takapose

Nuhanenä 

Kohta saan ihan oman JohanOnFitness-urheilutopin! 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *